Welkom bij

Wereldwinkel Deventer

Een Kerstpakket van de Wereldwinkel Deventer

Voor een kerstpakket met een bijzondere kerstgedachte ben je ook in 2018 bij de Wereldwinkel aan het juiste adres. Een pakket dat ook nog eens past bij de ontwikkeling van deze tijd: maatschappelijk verantwoord ondernemen. En dat maakt een kerstpakket van de Wereldwinkel nou nét iets anders. De makers van fairtrade producten krijgen daardoor namelijk de kans hun levensomstandigheden te verbeteren. Een nieuw huis bouwen, een bedrijf verder ontwikkelen of de kinderen naar school sturen. Handel onder fairtrade criteria draagt daar juist zorg voor. Is dat niet een mooie kerstgedachte?

Het samenstellen van een pakket kun je aan onze creativiteit overlaten maar vanzelfsprekend ook zelf bepalen. In overleg is er van alles mogelijk!  Onderaan  is de Kerstkrant 2017 met suggesties van artikelen opgenomen. Maar er zijn natuurlijk veel meer artikelen leverbaar. Hoe eerder je komt hoe beter wij op jouw wensen kunnen inspelen.

Meer info?

Wil je meer weten over onze fairtrade kerstpakketten, neem dan contact met ons op via mail:  of telefoon 06-46815795 (Charles Plant). Wij helpen dan graag met het samenstellen van een (h)eerlijk kerstpakket.
 

Klik op de brochure (van 2017).