Welkom bij

Wereldwinkel Deventer

Johnny`s Chocolate

72% DARK

Johnny Doodle 72% Dark is extra pure chocolade met een cacaopercentage van maar liefst 72% en een verrassend toegankelijke smaak.

MILK FUDGE & BROWNIE

Johnny Doodle Milk Fudge & Brownie is romige melkchocolade met heerlijke fudge/karamel en brownie chunks. Een perfecte combinatie qua smaak en textuur.

MILK CHOCOLATE

Johnny Doodle Milk Chocolate is heerlijke melkchocolade met een bijzonder romige smaak.

DARK SALTY FUDGE

Johnny Doodle Dark Salty Fudge is pure chocolade met 52% cacao en kleine salty fudge chunks. Een verrassend goede combinatie.

MILK AMARETTI

Johnny Doodle Milk Amaretti is romige melkchocolade met echte amandelbitterkoekjes. De amaretti koekjes zorgen voor een heerlijke amandelsmaak en perfecte bite.

WHITE STRAWBERRY MERENGUE

Johnny Doodle White Strawberry Merengue is romige witte chocolade met heerlijke stukjes geconfijte aardbei en kleine eiwitschuimpjes. Voor de liefhebber van crunchy en zoet.

WHITE SPECULOOS

Johnny Doodle White Speculoos is romige witte chocolade met stukjes speculoos. Lekker crunchy en een verrassend goede smaakcombinatie van kruidige speculoos en romig-zoete, witte chocolade.

DARK NOUGAT CARDAMOM

Johnny Doodle Dark Nougat Cardamom is pure chocolade met 52% cacao,  stukjes noga en een vleugje Kardamom. Lekker kruidig en heel bijzonder van smaak.