Welkom bij

Wereldwinkel Deventer

De Wereldwinkel Deventer staat bekend om haar grote assortiment aan repen van Tony's. Regelmatig verrast Tony's ons met Limited Editions repen. Die hebben we ook maar ze zijn soms snel uitverkocht. Wat hebben we altijd op voorraad voor je: 

MELK

Met deze reep heb je een klassieker in handen. In 2005 liet Tony's de 1e melkchocolade reep maken. In een rode wikkel, omdat ze een alarmerende boodschap onder de aandacht wilden brengen.

MELK HAZELNOOT

Deze reep  is een combinatie van 32% Fairtrade melkchocolade en minimaal 10% hazelnoten. De reep bestaat uit ongelijke blokjes, om aan alle chocoladeliefhebbers duidelijk te maken dat het in de cacaobranche nog steeds ongelijk verdeeld is.

PUUR

Deze reep bevat Fairtrade pure chocolade met tenminste 70% cacao. Ze-ven-tig! Dat zijn een hoop cacaobonen… Deze pure lekkernij in blauwe wikkel is dan ook alleen weggelegd voor de échte chocoliefhebber. De pure Tony’s variant doet ’t goed bij de koffie, in de keuken, of gewoon eens op een blauwe maandag.

MELK NOGA

Eind 2011 ontwikkelde Tony's drie limited edition Tony’s smaken. Één van deze smaken, de melk/noga, werd door de consument verkozen tot absolute favoriet. Ze voegden hem daarom permanent toe aan de Tony’s familie.

PUUR AMANDEL ZEEZOUT

Deze pure chocoladereep met knapperige amandelen en zeezout is in Portland (USA) ’n bestseller. Wist je dat je ons daar tegenwoordig ook tegen kunt komen? We hebben ‘m in Nederland ook al even getest in de Limited Editions, blijkt dat hij hier ook heel veel fans heeft!

PUUR SINAASAPPEL ROZEMARIJN

Hij is kruidig, hij is zoet. Hij is… dé winnaar van de Limited editions 2014 en daarom permanet in het assortiment opgenomen. Rozemarijn en stukjes sinaasappel in de mix met 51% pure chocolade.

MELK COFFE CRUNCH

Een reep die je niet stiekem stilletjes kunt eten, want hij heeft een lekkere crunch! Dat zijn de biologische fairtrade koffiebonen uit Ethiopië met heerlijk zoete smaak.

PUUR MERINGUE KERS

Een smaak die je niet elke dag tegenkomt, maar zeker de moeite waard is om een stukje voor om te fietsen! Extra lekkere pure chocolade met meringue gemaakt van vrije uitloop eieren en stukjes kers. De favoriete Limited van 2013!

MELK POPCORN DISCODIP

Toppop, feest in je reep! Popcorn discodip was de favoriet van de Limited Editions 2015, en is dus ’n blijvertje. Bij Tony’s gaan de discoballen aan als er iets te vieren is.

MELK KARAMEL ZEEZOUT

Dit is een reep om serieus te nemen: Tony’s melkchocolade zoals je ‘m van hen kent, gevuld met stevige stukjes karamel en een korreltje zeezout. Deze smaak was een limited edition, maar omdat Tony's zich niet kon voorstellen ooit zonder te kunnen  hebben ze hem toegevoegd aan het vaste assortiment. De reep bestaat ook hier uit ongelijke blokjes, om duidelijk te maken dat het in de cacao nog steeds ongelijk verdeeld is.

 

 

WIT FRAMBOOS KNETTERSUIKER

Om een wit voetje te halen bij alle Tony’s fans, is ‘ie weer terug! Witte chocolade met fruitige stukjes framboos en ’n royale schep knettersuiker. Terug van weggeweest en here to stay.. zijn ze nou helemaal knetter geworden bij Tony’s!?

 

 

WIT

Hè hè, daar is-ie dan! Tony’s eigen ‘obroni’ (dat is ‘witte’ in het Ghanees)! Waarom pas sinds 2017 in het assortiment?? Nou, deze witte reep is gemaakt met traceerbare cacaoboter van Tony's partnercoöperaties, en dat was best ingewikkeld. 

 

DONKERE MELK 42% PRETZEL TOFFEE

Pretzel? Lekker. Toffee? Ook lekker! En samen in donkere melkchocolade met 42% cacao zijn ze nóg lekkerder. Een knapperig zoutje van pretzel en ’n zoete crunch van toffee: met deze paarse jongen hebben we ‘r weer een favo bij.

 

DONKERE MELK 42%

Donkere melk, wa’s dat nou weer? Nou, da’s volle, romige melkchocolade met de kraak en smaak van pure chocolade. En dat alles met 42% cacao! Daar wordenwij niet alleen in Nederland blij van, de boeren van Tony's  partnercoöperaties in Ghana en Ivoorkust ook. En we hebben zo’n donkerbruin vermoeden.. jij ook!