Welkom bij

Wereldwinkel Deventer

De Wereldwinkel Deventer staat bekend om haar grote assortiment aan repen van Tony's. Wat hebben we voor je: 

classics

melk

Met deze reep heb je een klassieker in handen. In 2005 lieten we onze eerste melkchocolade reep maken. In een rode wikkel, omdat we een alarmerende boodschap onder de aandacht wilden brengen.

classics

melk hazelnoot

Na het succes van de melk en pure reep hoefden we geen harde noot te kraken over onze derde smaak. Dat moest melkchocolade met hazelnoten worden natuurlijk! Dit groentje is een goede combinatie van 32% Fairtrade melkchocolade en minimaal 10% hazelnoten. De reep bestaat uit ongelijke blokjes, om aan alle chocoladeliefhebbers duidelijk te maken dat het in de cacaobranche nog steeds ongelijk verdeeld is.

classics

puur

Deze reep bevat Fairtrade pure chocolade met tenminste 70% cacao. Ze-ven-tig! Dat zijn een hoop cacaobonen… Deze pure lekkernij in blauwe wikkel is dan ook alleen weggelegd voor de échte chocoliefhebber. De pure Tony’s variant doet ’t goed bij de koffie, in de keuken, of gewoon eens op een blauwe maandag. De reep bestaat uit ongelijke blokjes, om aan alle chocoladeliefhebbers duidelijk te maken dat het in de cacaobranche nog steeds ongelijk verdeeld is.

classics

melk noga

Eind 2011 ontwikkelden we drie limited edition Tony’s smaken. Één van deze smaken, de melk/noga, werd door jullie verkozen tot absolute favoriet. We voegden hem daarom permanent toe aan de Tony’s familie.

classics

puur amandel zeezout

Deze pure chocoladereep met knapperige amandelen en zeezout is in Portland (USA) ’n bestseller. Wist je dat je ons daar tegenwoordig ook tegen kunt komen? We hebben ‘m in Nederland ook al even getest in de Limited Editions, blijkt dat hij hier ook heel veel fans heeft!

exclusives

puur sinaasappel rozemarijn

Hij is kruidig, hij is zoet. Hij is… dé winnaar van de Limited editions 2014 en daarom mag ‘ie blijven! Rozemarijn en stukjes sinaasappel in de mix met 51% pure chocolade.

exclusives

melk coffee crunch

Een reep die je niet stiekem stilletjes kunt eten, want hij heeft een lekkere crunch! Dat zijn de biologische fairtrade koffiebonen uit Ethiopië met heerlijk zoete smaak. Ssssst..

exclusives

puur meringue kers

Een smaak die je niet elke dag tegenkomt, maar zeker de moeite waard is om een stukje voor om te fietsen! Extra lekkere pure chocolade met meringue gemaakt van vrije uitloop eieren en stukjes kers. De favoriete Limited van 2013!

exclusives

melk popcorn discodip

Toppop, feest in je reep! Popcorn discodip was de favoriet van onze Limited Editions 2015, en is dus ’n blijvertje. Bij Tony’s gaan de discoballen aan als er iets te vieren is. Dus.. let’s get this party started!

classics

melk karamel zeezout

Dit is een reep om serieus te nemen: Tony’s melkchocolade zoals je ‘m van ons kent, gevuld met stevige stukjes karamel en een korreltje zeezout. Deze smaak was een limited edition, maar omdat we ons niet konden voorstellen dat we ooit zonder zouden moeten hebben we ‘m toegevoegd aan ons vaste assortiment. De reep bestaat uit ongelijke blokjes, om aan alle chocoladeliefhebbers duidelijk te maken dat het in de cacao nog steeds ongelijk verdeeld is.

classics

puur pecan kokos

Kokos en pecannoten in een stevige, pure reep met 51% cacao. Waan je in ’n hangmat op een strand met wuivende palmbomen, met deze reep binnen handbereik. Wake me up before you coco!

classics

wit framboos knettersuiker

Om een wit voetje te halen bij alle Tony’s fans, is ‘ie weer terug! Witte chocolade met fruitige stukjes framboos en ’n royale schep knettersuiker. Terug van weggeweest en here to stay.. zijn ze nou helemaal knetter geworden bij Tony’s!?

exclusives

wit wortel walnoot

’t Is oranje, goed voor je ogen en zit in Tony’s witte, traceerbare chocolade. Wit wortel walnoot was jullie favoriet van onze Limited Editions 2016 en is dus ’n blijvertje als Exclusive. In een fris, nieuw jasje. Worteltjestaart in je witte reep – whassup, dog?

classics

wit

Hè hè, daar is-ie dan! Tony’s eigen ‘obroni’ (dat is ‘witte’ in het Ghanees)! Waarom nu pas? Nou, deze witte reep is gemaakt met traceerbare cacaoboter van onze partnercoöperaties, en dat was best ingewikkeld.  De gele rakker is ook onze lievelingssmaak, dus bestel deze reep voordat we ‘m zelf opeten!

Nieuw!!

donkere melk 42% pretzel toffee

Pretzel? Lekker. Toffee? Ook lekker! En samen in donkere melkchocolade met 42% cacao zijn ze nóg lekkerder. Een knapperig zoutje van pretzel en ’n zoete crunch van toffee: met deze paarse jongen hebben we ‘r weer een favo bij.

Nieuw!!

donkere melk 42%

Donkere melk, wa’s dat nou weer? Nou, da’s volle, romige melkchocolade met de kraak en smaak van pure chocolade. En dat alles met 42% cacao! Daar worden niet alleen wij blij van, de boeren van onze partnercoöperaties in Ghana en Ivoorkust ook. En we hebben zo’n donkerbruin vermoeden.. jij ook!