Welkom bij

Wereldwinkel Deventer

Enthousiasteling gezocht voor De Wereldwinkel

a                   

Ben jij gepassioneerd en wil je graag een bijdrage leveren aan een wereld waarin eerlijke handel meer centraal staat?

Dan is dit jouw kans!

Over ons:

Onze winkel vind je in de kleurrijke en levendige Nieuwstraat. We zijn een cadeauwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van Fairtrade producten. Ons team bestaat uit zo'n 15 vrijwilligers. Onze missie is om meer gelijkheid te brengen in internationale handel, en jij kunt daar onderdeel van zijn!

 

Functieomschrijving:

Als medewerker bij De Wereldwinkel speel je een essentiële rol in het promoten en verkopen van onze producten. Geen winkelervaring? Geen probleem! We verwelkomen graag enthousiaste kandidaten die bereid zijn om het verhaal achter onze producten te leren kennen.

 

Werktijden:

Je kunt kiezen uit twee shifts: van 10.00 uur tot 13.30 uur of van 13.30 uur tot 17.00 uur. Je kunt dus kiezen tussen een ochtend of een middag. Wil je één dagdeel of wil je juist meer dagdelen bij ons aan de slag, in overleg is veel mogelijk.

 

We verwelkomen graag mensen die een vriendelijke en open houding hebben, klantgericht en representatief zijn. Een goede beheersing van de Nederlandse taal en communicatieve vaardigheden zijn belangrijk voor deze functie.

   Momenteel in juni 2024 hebben wij geen vacatures.