Welkom bij

Wereldwinkel Deventer

10% korting op vertoon van je Earlybird ticket

Zaterdag 4 maart krijg je bij ons op vertoon van je Earlybird ticket voor het Deventer Stadsfestival 10% korting op het hele assortiment!!

 

Earlybird Start op 4 maart

Op zaterdag 4 maart om 13:00 beginnen wij met de earlybird ticketverkoop van het Deventer Stadsfestival. Deze verkoop vindt plaats op ons kantoor in de Nieuwstraat 73 (centrum) Deventer. Tickets zijn beperkt beschikbaar, dus zorg dat je op tijd bent.

Het Deventer Stadsfestival is een breed opgezet (familie)festival met vier podia: live-muziek (VanVelzen, Van Dik Hout, Handsome Poets en meer), een techno-stage (de Sluwe Vos, Steve Rachmad, e.a.) en een dance-stage (o.a. FeestDJRuud, Giocatori en Lil’Kleine).

Het festival begint om 12:00u ’s middags en duurt tot 00:00u in de nacht. Naast livemuziek is er veel te doen voor de kinderen, zijn er diverse randactiviteiten, lekker eten en veel vermaak!

Tickets voor het Deventer Stadsfestival zijn verkrijgbaar voor €15,- excl. service-kosten en zijn verkrijgbaar via de website http://www.deventerstadsfestival.nl/